Φωτια Σαμοσ : Φωτιά στη Σάμο: Δύσκολη νύχτα στο Κοκκάρι - Έχουν ... - Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε.

Φωτια Σαμοσ : Φωτιά στη Σάμο: Δύσκολη νύχτα στο Κοκκάρι - Έχουν ... - Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε.. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Σύμφωνα με το samos24.gr, το πυροσβεστικό σώμα προχώρησε σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς και υπήρξε εισήγηση για απομάκρυνση των κατοίκων στην περιοχή του. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στον μεσόκαμπο σάμου.

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο. Η περίμετρος της φωτιάς είναι μεγάλη, ενώ έχουμε. Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε. Κλείνουν τα σχολεία σήμερα για λόγους ασφαλείας. Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε οικισμούς, κάηκε ένα σπίτι.

Φωτιά στη Σάμο - CNN.gr
Φωτιά στη Σάμο - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στον μεσόκαμπο σάμου. Λόγω των πυκνών καπνών δόθηκε εντολή εκκένωσης δύο ξενοδοχείων και αρκετών σπιτιών. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev. Σύμφωνα με το samos24.gr, το πυροσβεστικό σώμα προχώρησε σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων και σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς και υπήρξε εισήγηση για απομάκρυνση των κατοίκων στην περιοχή του. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση.

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Φώτια ξέσπασε το βράδυ της κυριακής στο κυτ σάμου. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την πυροσβεστική να εκκενώνει προληπτικά κάποια ξενοδοχεία και το χωριό κοκκάρι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη σάμο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να έχουν τεθεί σε συναγερμό. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Συναγερμός στη πυροσβεστική για φωτιά ξέσπασε στη σάμο. Για τη φωτιά στη σάμου

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη σάμο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από χθες πέρασε από το κοκκάρι, γύρω στις 11 χθες τη νύχτα έφτασε στους μυτιληνιούς, στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά στη σάμο, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία. Συναγερμός τη νύχτα στην σάμο καθώς μετά τις 4 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά στο κυτ του νησιού. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου δεν έθεσε σε κίνδυνο την ...
Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου δεν έθεσε σε κίνδυνο την ... from images32.inewsgr.com
H εικόνα της φωτιάς στην σάμο, παρουσιάζει βελτίωση, καθώς πλέον καίει σε διάσπαρτες μεμονωμένες εστίες. Λόγω των πυκνών καπνών δόθηκε εντολή εκκένωσης δύο ξενοδοχείων και αρκετών σπιτιών. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Αν και η φωτιά στη σάμο έχει. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη σάμο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να έχουν τεθεί σε συναγερμό. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πώς και υπό ποιες συνθήκες ξέσπασε η πυρκαγιά, ωστόσο γεωγραφικά τοποθετείται στην έκταση πίσω από τα εξωτερικά ιατρεία.

Φώτια ξέσπασε το βράδυ της κυριακής στο κυτ σάμου.

Φωτια σαμος 16.07.2021 | 14:20 επικαιρότητα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία copernicus της ε.ε. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Κλείνουν τα σχολεία σήμερα για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κληθεί να Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά η οποία κατακαίει από το μεσημέρι δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου, με την πυροσβεστική να εκκενώνει προληπτικά κάποια ξενοδοχεία και το χωριό κοκκάρι. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο. H εικόνα της φωτιάς στην σάμο, παρουσιάζει βελτίωση, καθώς πλέον καίει σε διάσπαρτες μεμονωμένες εστίες. Λόγω των πυκνών καπνών στην περιοχή, με εντολή της πολιτικής προστασίας, πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση για λίγες ώρες, των ξενοδοχείων arion και kalidon panorama, σύμφωνα με το. Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε οικισμούς, κάηκε ένα σπίτι. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη σάμο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να έχουν τεθεί σε συναγερμό. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (σάββατο) το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή μεσόκαμπος σάμου. Κλείνουν τα σχολεία σήμερα για λόγους ασφαλείας. H εικόνα της φωτιάς στην σάμο, παρουσιάζει βελτίωση, καθώς πλέον καίει σε διάσπαρτες μεμονωμένες εστίες. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev.

Φωτιά στη Σάμο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν ...
Φωτιά στη Σάμο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν ... from cdn.cnngreece.gr
Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Κλείνουν τα σχολεία σήμερα για λόγους ασφαλείας. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο. Λόγω των πυκνών καπνών στην περιοχή, με εντολή της πολιτικής προστασίας, πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση για λίγες ώρες, των ξενοδοχείων arion και kalidon panorama, σύμφωνα με το. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε χυτα και εν συνεχεία και σε άλλες περιοχές. Λίγο νωρίτερα, η ελ.ασ παρενέβη με δακρυγόνα, προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση, με πολλούς μετανάστες να κινούνται εκτός καταυλισμού, με κατεύθυνση προς. Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στον μεσόκαμπο σάμου.

Λόγω των πυκνών καπνών δόθηκε εντολή εκκένωσης δύο ξενοδοχείων και αρκετών σπιτιών.

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (8/9) σε δασική έκταση στην περιοχή κέδρος στη σάμο. Συναγερμός τη νύχτα στην σάμο καθώς μετά τις 4 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά στο κυτ του νησιού. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Για τη φωτιά στη σάμου Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο ανατολική σάμου, γιώργο στάντζο, η φωτιά ξέσπασε στον υπαίθριο καταυλισμό που βρίσκεται γύρω από. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η. Μεγάλη φωτιά στη σάμο, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία. Φώτια ξέσπασε το βράδυ της κυριακής στο κυτ σάμου. Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη σάμο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση.